Gevoelsmens

pedagogische achtergrond

Doelgericht

Wie ben ik?

Enthousiast, gevoelig, eerlijk en een verbinder.

Met een achtergrond in pedagogiek heb ik jaren lang gewerkt in de complexe jeugdhulpverlening als gezinsbegeleider. In het werkveld heb ik specialisatie opgebouwd in het werken met kinderen die o.a. problemen ervaren in de prikkelverwerking. O.a. kinderen waarbij sprake is van (hoog)gevoeligheid, ad(h)d, hoogbegaafdheid, autisme en trauma.

Ik heb vaak gezien dat ouders vast liepen en/of kinderen niet goed in hun vel zaten, waardoor er veel druk kwam te staan op het hele gezin.
Bontgenoot is ontstaan vanuit de wens om meer te kunnen betekenen voor gezinnen. Hierbij vind ik het belangrijk om in verbinding te staan met ouders en zorg op maat te bieden.

Met mijn passie voor de werking van emoties en gedrag ga ik samen met ouders op zoek naar de oorzaak van het gedrag van het kind. Vanuit de oorzaak werk ik doelgericht samen met ouders naar verandering. Hierbij is het belangrijk om niet alleen te kijken wat nodig is voor het kind, maar ook voor ouders en de omgeving. Het is mijn persoonlijke missie dat ouders en kinderen rust, balans en plezier ervaren in de thuissituatie.

Kennismaken

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak vrijblijvend een (bel)afspraak!